Seminaris de Biblioteca Escolar

15-biografia-marta-mata

El curs 2015-2016, i després de 15 anys de treball continuat, les persones que integrem el Seminari de Biblioteca Escolar Marta Mata, vàrem decidir canviar el format de trobades quinzenals i optar per programar activitats obertes a tota la comunitat educativa.

La nostra intenció és continuar treballant per donar suport a les biblioteques escolars i a la lectura, ja que creiem que són pilars fonamentals per avançar en l’educació dels nens i les nenes. La lectura i l’escriptura, són eines indispensables per la vida, són instruments que totes les persones hauríem de dominar amb destresa. Pensem que les biblioteques/mediateques han d’estar presents en els centres de tots els nivells educatius per a contribuir activament en el procés educatiu.

Nosaltres, des d’aquest seminari que porta el nom de la Marta Mata i seguint el seu guiatge, volem continuar posant el nostre granet de sorra en aquesta tasca meravellosa que és educar els infants

Moltes gràcies a tots i totes!

Maria Rosa Heras i Juncosa

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí i t’informarem de les nostres activitats, tallers, seminaris…

Responsable: Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu seran tractades per la Fundació Marta Mata Garriga.

Finalitat: Mantenir-vos informats sobre l’activitat de la Fundació.

Legitimització: El vostre consentiment com a persona interessada.

Destinataris: Les dades que ens faciliteu estaran ubicades als servidors de Mailchimp (el nostre proveïdor de email marketing) via la seva empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada a EEUU. Mailchimp forma part de l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades (política de privacitat de Mailchimp).

Drets: Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, limitació i eliminació de les dades a info@fundaciomartamata.org, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Conservació de les dades: Fins que no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat/da.

Informació adicional: Podeu consultar la informació adicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.