La web de Marta Mata utilitza cookies propies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
Política de privacitat
El present Política de Privacitat estableix els terminis en que Marta Mata fa servir i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris en el moment d' utilitzar el seu lloc web. Marta Mata està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem emplenar els camps d' informació personal amb la que vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d' acord amb els terminis d' aquest document. D'altra banda, aquesta Política de Privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada, motiu pel qual li recomanem revisar periòdicament aquesta pàgina per assegurar-se que està d' acord amb els anomenats canvis.

Informació que és recollida

El nostre lloc web podrà recollir informació personal, per exemple: Nom,  informació de contacte com la seva adreça de correu electrònica o informació demogràfica. Tanmateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació concreta pel tractament d' alguna comanda o realitzar una entrega o facturació.

Utilització de la informació recollida

El nostre lloc web fa servir la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d' usuaris, de comandes en el cas que sigui necessari, i millorar els nostres productes i serveis.  És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament mitjançant el nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui oferir-li benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l'adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Marta Mata està molt compromès a mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no existeixi cap accés no autoritzat.

Enllaços a tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que poden ser del seu interès. Una vegada que vostè faci clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc a que és redirigit i per tant no som responsables dels terminis o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs de tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat, per tant és recomanable que eles consulti per confirmar que vostè està d'acord amb elles.

Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l'ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li sol·liciti emplenar un formulari, com el d'alta d'usuari pot marcar o desmarcar l'opció de rebre informació per correu electrònic.

En cas de que hagi marcat la opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

Marta Mata no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, a no ser que sigui requerida por un jutge amb una ordre judicial.

Marta Mata es reserva el dret de canviar els terminis de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.