Bibliografia de Marta Mata Garriga

Aquesta bibliografia recull els materials elaborats per Marta Mata durant mig segle, publicats en forma de llibre o monografia, subdividits en obres d’autoria única, obres escrites en col·laboració, contribucions a monografies col·lectives, pròlegs, entrevistes, adaptacions d’obres, direcció de col·leccions pedagògiques i assessoraments.

També recull articles, entrevistes i altres escrits publicats a revistes, i articles, entrevistes i altres escrits publicats a la premsa. Ambdós ordenats cronològicament i amb les entrevistes en color blau.

En darrer lloc inclou les intervencions parlamentàries, ordenades cronològicament dins dels apartats: Parlament de Catalunya, Congrés dels Diputats i Senat.

Totes les obres citades es poden consultar a la biblioteca de la Fundació Marta Mata Garriga, a Saifores. La Fundació ha elaborat aquesta bibliografia amb la col·laboració de la biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí i t’informarem de les nostres activitats, tallers, seminaris…

Responsable: Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu seran tractades per la Fundació Marta Mata Garriga.

Finalitat: Mantenir-vos informats sobre l’activitat de la Fundació.

Legitimització: El vostre consentiment com a persona interessada.

Destinataris: Les dades que ens faciliteu estaran ubicades als servidors de Mailchimp (el nostre proveïdor de email marketing) via la seva empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada a EEUU. Mailchimp forma part de l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades (política de privacitat de Mailchimp).

Drets: Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, limitació i eliminació de les dades a info@fundaciomartamata.org, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Conservació de les dades: Fins que no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat/da.

Informació adicional: Podeu consultar la informació adicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.