19/04/20: AJORNADA la 34a Marxa pels camins del Penedès Més informació

Bibliografia de Marta Mata Garriga

Aquesta bibliografia recull els materials elaborats per Marta Mata durant mig segle, publicats en forma de llibre o monografia, subdividits en obres d’autoria única, obres escrites en col·laboració, contribucions a monografies col·lectives, pròlegs, entrevistes, adaptacions d’obres, direcció de col·leccions pedagògiques i assessoraments.

També recull articles, entrevistes i altres escrits publicats a revistes, i articles, entrevistes i altres escrits publicats a la premsa. Ambdós ordenats cronològicament i amb les entrevistes en color blau.

En darrer lloc inclou les intervencions parlamentàries, ordenades cronològicament dins dels apartats: Parlament de Catalunya, Congrés dels Diputats i Senat.

Totes les obres citades es poden consultar a la biblioteca de la Fundació Marta Mata Garriga, a Saifores. La Fundació ha elaborat aquesta bibliografia amb la col·laboració de la biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

No et perdis res!

Subscriu-te al nostre butlletí i t’informarem de les nostres activitats, tallers, seminaris…

Responsable: Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu seran tractades per la Fundació Marta Mata Garriga.

Finalitat: Mantenir-vos informats sobre l’activitat de la Fundació.

Legitimització: El vostre consentiment com a persona interessada.

Destinataris: Les dades que ens faciliteu estaran ubicades als servidors de Mailchimp (el nostre proveïdor de email marketing) via la seva empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada a EEUU. Mailchimp forma part de l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades (política de privacitat de Mailchimp).

Drets: Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, limitació i eliminació de les dades a info@fundaciomartamata.org, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Conservació de les dades: Fins que no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat/da.

Informació adicional: Podeu consultar la informació adicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.