SEMINARI SOBRE LAÏCITAT

Es va celebrar el dissabte 12 de febrer i hi van participar la Fundació Ferrer i Guàrdia, que acull el moviment Laic i Progressista, el Colectivo Lorenzo Luzuriaga de Madrid, l’Associació de Mestres Rosa Sensat i la Fundació Àngels Garriga de Mata, entitat organitzadora.

Els dos col·lectius citats en primer lloc treballen a fons en el tema des de fa temps i van fer les intervencions. Es va obrir un debat entre els participants i es va arribar a conclusions interessants.

El Colectivo Lorenzo Luzuriaga havia enviat prèviament la seva publicació Laicidad, educación y democracia, que conté articles de diferents personalitats especialistes en el tema. La tenim a la Biblioteca Curtó a disposició de les persones interessades.

La trobada ens va deixar gust de poc, i vam quedar que hi tornarem quan puguem i mentre calgui.

El text de les intervencions i un resum de les conclusions, els podeu consultar aquí.

 

Debate sobre la laicidad

Se celebró el sábado 12 de febrero de 2011, con la participación de la Fundació Ferrer i Guàrdia, que acoge el Moviment Laic i Progressista, el Colectivo Lorenzo Luzuriaga de Madrid, l’Associació de Mestres Rosa Sensat i la Fundació Àngels Garriga de Mata, entidad organizadora.

Los dos colectivos citados en primer lugar, trabajan el tema en profundidad des de hace ya tiempo y se les pidió que intervinieran. Se abrió luego un debate o coloquio entre los participantes y se llegó a conclusiones interesantes.

El Colectivo Lorenzo Luzuriaga había enviado previamente su publicación "Laicidad, educación y democracia”, que contiene artículos de distintas personalidades especialistas en el tema. La obra está a disposición de las personas interesadas en la Biblioteca Curtó, de la Fundació Àngels Garriga de Mata.

El encuentro supo a poco y se acordó volver a hablar del tema en cuanto podamos y mientras sea necesario.

El texto de las intervenciones i un resumen de las conclusiones, se pueden consultar aquí.